Петрівський «Інгулець» здобув надважливу перемогу над «Минаєм»

Перегляди: 662

Для хлопців Сергія Лавриненка це друга вікторія в сезоні, інформує CBN.

«Інгулець» та «Минай» в Ужгороді відкривали програму 18-го туру Української Прем'єр-Ліги. Це була битва за шість очок, адже обидві команди ведуть відчайдушну боротьбу за місце в еліті. До того ж в активі обох суперників було по 13 очок, а всі попередні матчі між підопічними Сергія Лавриненка та Василя Кобіна завершилися внічию — 1:1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наставник господарів поля в атаці зробив ставку на досвід, випустивши в старті Антона Шиндера та Артема Мілевського, яким з глибини поля повинен був допомагати найкращий снайпер «Миная» Анатолій Нурієв. У гостей повернулися до основи Младен Бартулович та Артем Щедрий. І, за винятком травмованих, Сергій Лавриненко поєднав у основі молодь та досвід.

Перший тайм в атаці активніше зіграли наші земляки. Декілька випадів завершилися напругою біля воріт Андрія Поповича. І таке налаштування петрівчан принесло успіх. Партнери вивели до воріт Ніку Сітчінаву, якого в штрафному майданчику ціною фолу зупинив Данило Карась. Арбітр зустрічі Сергій Бойко не тільки призначив пенальті, але й вилучив гравця господарів за друге попередження. З 11-ти метрової позначки невідпорно пробив Младен Бартулович — 0:1.

Надалі гості мали ще декілька шансів подвоїти свою перевагу та воротар минайців зіграв надійно. У хлопців Василя Кобіна особливих шансів відігратися не було.

По перерві петрівчани грали по рахунку, особливо не ризикуючи. Підопічні Сергія Лавриненко зосередилися на захисті, розуміючи значення трьох очок у цій битві. І оборона «Інгульця» та голкіпер Артем Малиш зі своїм завданням впоралися, не дозволивши закарпатцям створити щось небезпечне біля своїх воріт.

Наприкінці матчу господарі пішли на рішучий штурм, подали декілька кутових і навіть голкіпер Попович прийшов до штрафної конкурентів. Та рахунок так і не змінився. «Інгулець» здобув надважливу вікторію — 0:1 і відірвався від головних конкурентів на три очки.