У Кропивницькому планують створити нові парк і сквер

Перегляди: 4608

Міськрада Кропивницького планує створити парк «Молодіжний» та сквер «Фонтанний».

Проекти рішень опубліковані на сайті міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так, в одному з них сказано: «Надати комунальному підприємству "Благоустрій" Кропивницької міської ради" дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, яка розташована на правому березі річки Інгул (між вулицями Велика Перспективна та Михайлівська) орієнтовною площею 3,3754 га (у тому числі по угіддях: 3,3754га – землі, які використовуються для відпочинку та оздоровлення) для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення (вид використання –для розміщення парку "Молодіжний") за рахунок земель рекреаційного призначення».

В іншому йдеться: «Надати комунальному підприємству "Благоустрій" Кропивницької міської ради" дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування по вул. Архітектора Паученка орієнтовною площею 0,2797 га (у тому числі по угіддях: 0,2797га – землі під громадською забудовою) для розміщення скверу "Фонтанний" за рахунок земель загального користування».