У Кропивницькому дорога з шестирічною гарантією почала руйнуватися через півроку після ремонту (відео)

Перегляди: 6400

На вулиці Полтавській в обласному центрі через півроку після ремонту почав провалюватися асфальт.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Роботи на замовлення управління капітального будівництва Кропивницької міської ради виконувало ТОВ «Кронос-лідер». За даними електронної системи ProZorro, підряднику з місцевого бюджету сплатили майже 33 мільйони гривень.

За умовами пункту 7.3 договору генпідряду №02-20, укладеного 1 червня 2020 року між управлінням капітального будівництва та ТОВ «Кронос-лідер», гарантійний строк експлуатації об’єкта будівництва становить шість років.

Після того, як зійшов сніг, перед зупинкою громадського транспорту «Полтавська», яка розташована напроти автоцентру Lada, асфальт почав провалюватися.

https://www.youtube.com/watch?v=6RNqwDFKtUA

Управління капітального будівництва міськради у такому випадку протягом трьох днів повинно повідомити ТОВ «Кронос-лідер». Генпідрядник у встановлені строки зобов’язаний за свій рахунок усунути виявлені недоліки (дефекти), у разі несвоєчасного усунення передбачена пеня у розмірі подвійної облікової ставки Нацбанку від ціни договору за кожен день затримки.