Суцільне фіаско України, сенсації Ліги Європи, новий жереб і прогноз (відеоблог Ілючека)

Перегляди: 715

Про те, як Україна втратила пряму путівку в Лігу чемпіонів в сезоні 2022-23, незрозумілий вердикт Міжнародного арбітражного суду в Лозанні, який підтвердив технічну поразку збірної України в поєдинку зі швейцарцями, неймовірну інтригу в Українській Прем'єр-Лізі, жеребкування чвертьфіналів Ліги чемпіонів і Ліги Європи і невдалих прогнозах. Хоча в цей раз з 16 результатів 9 виявилися вірними, 7 - невдалими.

І новий прогноз на поєдинки:

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Динамо К - Рух (перемога першої команди), Маріуполь - Минай (1), ФК Львів - Шахтар (нічия), Десна - Дніпро (нічия), Колос - Зоря - перемога другої команди, Ворскла - Олімпік (нічия), Інгулець - Олександрія - нічия, Армінія - Лепціг (2), Сент-Етьєн - Монако (нічия), Ліон - ПСЖ (2), Кубок Англії: Евертон -Ман.Сіті (1), Лестер - МЮ (2), Ла Ліга: Сельта - Реал (2), Севілья - Барса (нічия), Вальядолід - Севілья (2), Англійська Прем'єр - Ліга: Вага Хем - Арсенал (2), Астон Вілла - Тоттенхем (2), Італійська Серія А: Рома - Наполі (2).