У Добровеличківці судять депутата, який побив ветерана та його батька-волонтера (фото)

Перегляди: 1807

У Добровеличківці судять депутата від ОПзЖ Сергія Омельченка, який у грудні 2019 року увірвався на подвір'я ветерана війни з Росією, побивши самого Сергія Шелеста та його сімдесятирічного батька-волонтера.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Постраждалий від кулаків депутата Сергій Шелест розповів журналісту видання: обвинувачений увірвався до нього помилково, бо після полювання переплутав будинки. Але руки розпустив.

У результаті бійки волонтер Станіслав Шелест отримав тяжкий струс головного мозку та численні гематоми. Також у нього суттєво загострились хронічні захворювання. Не менше дісталося і його сину Сергію, який повернувся з війни з пораненням та контузією.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження, після якого справа потрапила до суду.

На його чергове засідання підтримати ветерана приїхали побратими Сергія Шелеста з Кропивницького, Помічної, Новомиргорода, Новоукраїнки, Смоліного та Добровеличківки.

«Ми прийшли підтримати побратима та звернути увагу суспільства на справжнє обличча депутатів від ОпзЖ», — розповів ветеран АТО, боець полку «Азов» Дмитро Потоцький.

Перед початком засідання постраждалому Станіславу Шелесту стало зле, тож довелося викликати швидку допомогу, бо він навіть не зміг піднятися на другий поверх. А після перерви про раптове погіршення самопочуття заявила захисниця звинувачуваного. Тож розгляд справи перенесли на 24 травня.

За інформацією з відкритих джерел, свого часу Сергій Омельченко очолював добровеличківський районний осередок Всеукраїнське об’єднання «За Україну! За Ющенка!». Наразі є депутатом Помічнянської міської ради, представляючи там «Опозиційну Платформу за Життя».

Сам Сергій Омельченко від спілкування з журналістами CBN відмовився.