На Кіровоградщині «накрили» ще один нелегальний завод з виготовлення пального (фото)

Перегляди: 1678

Керівник одного з підприємств організував на території власної нафтобази незаконне виготовлення пально-мастильних матеріалів.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2021/03/22/sbu-nakryla-na-kirovogradshhyni-pidpilnyj-zavod-z-vyrobnytstva-palnogo-foto/

До злочинної діяльності залучив також службових осіб інших товариств. Нафтопродукти реалізовував через автозаправну станцію, розміщену на території Олександрійського району.

25 березня працівники управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області ДС НПУ спільно з працівниками УСБУ в області та ГУ ДФС в області провели два обшуки за місцем розташування АЗС та нафтобази. Правоохоронці виявили та вилучили пально-мастильні матеріали (понад 1100 тонн) і фінансово-господарську документацію.

Наразі слідчі дії тривають, за результатами яких буде вирішено питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).