Мер Кропивницького закликав усіх вакцинуватися від коронавірусу: місто повинне мати колективний імунітет

Перегляди: 867

У Кропивницькому стрімко зростає динаміка поширення коронавірусної інфекції.

Про це сьогодні, 29 березня, під час щопонеділкової апаратної наради повідомив Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відсьогодні у місті всі навчальні заклади перейшли на дистанційне навчання, аби уникнути поширення хвороби серед школярів.

На переконання очільника міста, тепер варто більше працювати з населенням і пояснювати людям, чому варто вакцинуватись від коронавірусу.

«Прошу медиків і прогресивно налаштовану громаду правильно ставитись до питань вакцинації. Більше корисної інформації має бути також від місцевих фахівців. Необхідно переконувати містян, особливо тих, хто ще не перехворів і не має антитіл, що варто використовувати будь-яку можливість зробити собі щеплення: місто повинне якомога швидше набути колективного імунітету, - наголосив міський голова. - Особливо це стосується медиків, вчителів, соціальних працівників, правоохоронців, військових, працівників місцевого самоврядування – всіх, хто має високі ризики захворіти».