У Кропивницькому за 5,78 млн відреставрують пам’ятник воїнам-інтернаціоналістам

Перегляди: 978

Управління капітального будівництва Кропивницької міської ради оголосило тендер на проведення капітального ремонту пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам усіх поколінь, розташованого у парку Молодіжний.

Очікувана вартість робіт становить 5,78 мільйона гривень, передає з посиланням на Prozorro, кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підрядник повинен виконати ремонт постаменту та сходів, оновлення пам'ятника, встановлення зовнішнього LED-освітлення (з блоком керування), освітлення та благоустрій території.

Територія навколо пам’ятника буде влаштована з використанням тротуарної плитки, також планується встановлення 12 МАФів (урни, лави). Під час ремонту планують вивезти 337 тонн сміття.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 5 квітня.

За даними з Wikipedia, пам'ятник воїнам-інтернаціоналістам усіх поколінь Кіровоградщини встановлений на відзначення воїнів багатьох національностей, які брали участь, нерідко жертвуючи життями, у війнах ХХ століття.

Пам'ятник встановили й урочисто відкрили 1995 року, рішенням Кіровоградської ОДА №250-р від 22 липня 1996-го його взяли на облік пам'яток міста.