У Кропивницькому жартували кРОМАНьйонці (фото)

Перегляди: 494

У Кропивницькому відбувся гумористично-ліричний tea-time «кРОМАНьйонці» сьогодні, 29 березня, передає кореспондент CBN.

Три Романи – поет Роман Любарський, актор Роман Бутовський та сатирик Роман Яковенко - у бібліотеці імені Дмитра Чижевського читали витончені пародії, дотепні скоромовки, каламбури та розповідали театральні байки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так, у безтлумачному словнику Романа Яковенка багаття – це олігарх, берегиня - сторож слабкої статі, будівля - півень, вагання - вимірювання ваги, взуття - жорстокий обман, висновок - онук, гоління - стриптиз, головоломка - трепанація, а заручник - одружений.

Гості гумористично-ліричного tea-time дізналися правила порожнього руху та взяли участь у конкурсі на спостережливість і почуття гумору. Треба було упізнати на світлинах маленьких Ромчиків та придумати підписи до кумедних фото. Переможці отримали квиток на завтрашню прем’єру Сучасного Театру Сатири Мама, adios! та книжки Романа Любарського й Романа Яковенка.

За словами ініціатора проекту Романа Любарського, збираються дотепні Романи, щоб показати публіці, що вміють кожен окремо й усі разом.