Поліція про суботню ДТП під Кропивницьким: вміст алкоголю в крові водія - у 8 разів вищий норми

Перегляди: 1369

Водія, який перекинувся на BMW у селищі Сонячне в суботу, 27 березня, знайшли.

Про це у коментарі CBN заявив речник патрульної поліції області Дмитро Поперешняк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2021/03/27/u-kropyvnytskomu-rajoni-p-yanyj-podij-sprychynyv-dtp-ta-vtik-z-mistsya-video/

Наводимо коментар повністю: «Цієї суботи, близько 18-ї години, на вулиці Абрикосовій водій, керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив наїзд на бордюрний камінь. Внаслідок цього транспортний засіб розпочав некерований рух та перекинувся.

На щастя, у ДТП ніхто не травмувався.

У водія патрульні поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Під час огляду прилад Драгер показав 1,67 проміле алкоголю у видихуваному повітрі, що у понад вісім разів більше допустимої норми.

За скоєння ДТП патрульні склали на водія протокол за ст.124 КУпАП. За керування транспортним засобом у стані сп’яніння патрульні склали протокол за ч.3 ст.130 КУпАП, адже водій вже двічі протягом року піддавався адміністративному стягненню за таке ж правопорушення.

Надалі пошкоджений транспортний засіб патрульні тимчасово затримали та відправили для зберігання на спеціальний майданчик».

За частиною 3 статті 130 КУпАП передбачено адміністративний штраф у сумі 51 тисяча гривень, а також позбавлення права керування транспортним засобом на 10 років та конфіскація транспортного засобу або ж адміністративний арешт до 15 діб.