В Олександрії створили мобільну групу реагування на домашнє насильство

Перегляди: 701

В Олександрії презентували мобільну групу реагування на факти вчинення домашнього насильства.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2020/10/05/domashnye-nasylstvo-shho-robyty-do-kogo-zvertatysya-i-yak-zapobigty/

У заході взяли участь начальник поліції області Роман Козьяков, міський голова Сергій Кузьменко, представники керівництва Олександрійського районного відділу поліції, управління превентивної діяльності ГУНП в області та місцевої громади.

Основне завдання новоствореного підрозділу – своєчасне та якісне реагування на факти вчинення домашнього насильства, а також робота у напрямку запобігання таким правопорушенням.

У складі мобільної групи працюватимуть 12 поліцейських. На початку березня правоохоронці пройшли тренінг із питань протидії домашньому насильству та отримали сертифікати.

Для роботи мобільної групи виділили окреме приміщення. Підрозділ забезпечили службовим автомобілем Renault Duster для виїзду на виклики.

«Упродовж кількох останніх років поліцейські у співпраці з органами місцевого самоврядування посилили вжиття заходів щодо протидії домашньому насильству, формування нетерпимого ставлення населення до будь-яких проявів насильства загалом та підвищення рівня обізнаності з відповідних питань. Продовжуємо роботу в цьому напрямку та сподіваємося на підтримку громади і в подальшому», - зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.