В Олександрії представили нову керівницю райдержадміністрації

Перегляди: 604

Очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко представив нову голову Олександрійської райдержадміністрації – Ольгу Коріненко сьогодні, 29 березня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Андрій Назаренко відзначив управлінський досвід та професіоналізм нової керівниці району і окреслив їй ряд першочергових завдань, зокрема щодо забезпечення життєдіяльності району в умовах пандемії, прискорення процесу імунізації населення.

Також наголосив на особистій відповідальності новопризначеної голови щодо вчасної здачі в експлуатацію приймальних відділень Олександрійської і Світловодської лікарень та завершення будівництва ЦНАПів у Приютівській та Новопразькій громадах. Окреме завдання – це залучення інвестицій, сприяння розвитку бізнесу та аграрного сектору.

Керівник ОДА подякував Юрію Ковалю, який тривалий час фактично очолював райдержадміністрацію на посаді першого заступника, а також повідомив, що найближчим часом будуть призначені голови адміністрацій інших трьох районів Кіровоградщини.

Ольга Коріненко у своєму виступі зазначила, що пріоритетними у її роботі на новій посаді будуть співпраця з органами місцевого самоврядування, підприємствами та громадськими організаціями.

«У своїй діяльності гарантую вам одне – це порядність, чесність та відкритість», - резюмувала посадовиця.