Екскерівник «Кіровоградгазу» вважає, що його «замовили»

Перегляди: 1406

У Ленінському суді Кропивницького розглядають справу колишнього голови правління АТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого з приводу надвисокої зарплати та премій.

За інформацією CBN, він лише з червня 2017-го по грудень 2019 року нарахував собі додатково від півтора до пʼяти посадових окладів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сторона обвинувачення підготувала шість томів справи. Захисники наполягають, що питання оплати праці регулюються колективним договором. Тож підозра у вчинені правопорушення, на їхню думку, є безпідставною.

Суддя Євген Тьор направив запит для отримання матеріалів експертизи та переніс засідання на 12 квітня.

Олександр Гладкий прокоментував кримінальні справи проти себе: «Ці справи стали відповіддю на мою принципову позицію, яку я зайняв, керуючи ВАТ "Кіровоградгаз". Це комусь не сподобалося, і тому вони були інспіровані проти мене. Це - явне замовлення, політичне чи ні, за те, що я навів порядок у "Кіровоградгазі"».

Нагадаємо, під час опалювального сезону у 2018 році ВАТ «Кіровоградгаз» відключило від газопостачання котельні ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА».