Танцювальний клуб з Кропивницького виборов на міжнародному чемпіонаті 10 перших місць (фото)

Перегляди: 2171

В Луцьку протягом 20 та 21 березня проходив міжнародний чемпіонат з бальних танців Volyn Open, де танцювальний клуб WINGS з Кропивницького виборов десять перших місць та два кубки.

Про це кореспонденту CBN повідомила керівниця колективу Наталія Макарова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На міжнародному чемпіонаті зареєструвалися 1 553 учасники з Білорусі, Молдови, Росії та Великобританії. Але найбільше їх було саме з України.

«З Кропивницького був лише наш танцювальний клуб. Мої вихованці зайняли до десяти перших місць, сім других місць, одне третє, п’яте та восьме місця. А також привезли два кубки. На чемпіонаті виступали діти віцком від 3,5 років до 20 років», — зазначила Наталія Макарова.

Танцювальному клубу WINGS лише п’ять років. На міжнародний чемпіонат вони їздили вже втретє.

«Євгенія Фелічєва здобула чотири перших місця, Попова Христина — дві золоті, одну срібну й одну бронзову медалі, Машина Діана — дві золоті та одну срібну медалі. Марина Черевашко виборола срібну та бронзову, Чумаченко Ганна — дві срібні медалі. Також відзначилися наймолодші учасники: Вероніка Кіляченко здобула три золотих медалі, а Матвій Чумаченко — одну золоту та одну срібну», — наголосила Наталія Макарова.

Найстарші участники — Бамбул Анастасія та Мала Вікторія — потрапили до півфіналу. Дар’я Колісник зайняла третє місце у віковій категорії «Молодь С клас». Вадим Брижатюк та Тетяна Стоян здобули в латиноамериканській програмі друге місце.