У Кропивницькому проведуть фінальний турнір Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України

Перегляди: 744

На майданчику факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка з 2 по 4 квітня зіграють чотири найкращі команди юнаків 2007 року народження.

Про це СВN повідомили в обласній Федерації баскетболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вихованці кропивницької КДЮСШ-4 наразі є діючими чемпіонами дивізіону А в своїй віковій групі. Взагалі, вихованці Андрія Бабенка вже четвертий сезон поспіль є лідерами ВЮБЛ. У сезоні 2017-18 років наші хлопці виграли дивізіон Б, а потім два чемпіонати поспіль були найсильнішими в групі А серед юнаків 2007 року народження. До того ж, на початку цього сезону кропивничани виграли Кубок ВЮБЛ.

У нинішньому сезоні в регулярному чемпіонаті вихованці КДЮСШ-4-Золотой Вєк посіли третє місце, пропустивши вперед одеських та рівненських однолітків.

Замкнули топ-4 чемпіонату харків’яни з ДЮСШ-7-JUNIOR.Саме ці чотири команди розіграють між собою нагороди сезону 2020-21 років.

«Увага! Фінальні ігри ВЮБЛ-2007 через карантинні обмеження відбудуться без глядачів», — наголосили в обласній Федерації баскетболу.

Календар ФІНАЛУ ВЮБЛ-2007

2 квітня:

  • 15:30 СДЮСШО ім. Літвака (Одеса) – ДЮСШ-7-JUNIOR (Харків)
  • 17:30 КДЮСШ-4-ЗОЛОТОЙ ВЄК – ОСДЮСШОР-РІВНЕНЩИНА (Рівне)

3 квітня

  • 10:00 КДЮСШ-4-ЗОЛОТОЙ ВЄК – СДЮСШО ім. Літвака (Одеса)
  • 12:00 ДЮСШ-7-JUNIOR (Харків) – ОСДЮСШОР-РІВНЕНЩИНА (Рівне)

4 квітня

  • 10:00 СДЮСШО ім. Літвака (Одеса) – ОСДЮСШОР-РІВНЕНЩИНА (Рівне)
  • 12:00 КДЮСШ-4-ЗОЛОТОЙ ВЄК – ДЮСШ-7-JUNIOR (Харків)

Трансляції матчів можна буде подивитися на YouTube-каналі БК «Золотой Вєк».