У McDonald's розглядають можливість відкриття закладу в Кропивницькому

Перегляди: 783

У 2021 році компанія McDonald's планує інвестувати в Україні $42 млн та розвиватися у регіонах.

Протягом 2020 року нові заклади МакДональдз відкрилися в Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві та Бучі (Київська область), пише «НВ. Бізнес».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обсяг інвестицій у їх будівництво і відкриття та реновацію закладів, що вже існують, склав майже $26 млн, повідомили у компанії.

У планах McDonald's на 2021 рік - майже $42 млн інвестицій.

«Вперше ресторани відкриють у таких містах, як Івано-Франківськ, Біла Церква, Луцьк та Хмельницький. Компанія готова інвестувати і в інші міста України, де ще не представлена», - сказано у повідомленні.

Генеральна директорка «МакДональдз Україна» Юлія Бадрітдінова наголосила, що за останні 20 років компанія інвестувала майже $300 млн в Україну і зацікавлена продовжувати та пришвидшувати інвестувати у тих місцевостях, де є запит від місцевої влади та громади, та надійна інфраструктура комунальних послуг.

Як додали у компанії, у фокусі на найближчі роки - відкриття нових закладів у містах-мільйонниках - Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві.

«Наразі McDonald's розглядає ділянки для відкриття у 2022 році закладів у Кропивницькому та Маріуполі, а також компанія відкрита до пропозицій щодо місця розташування перших закладів у Чернівцях та Ужгороді», - сказано у повідомленні.