Перевезення чиновників Кіровоградської облради коштуватиме більше мільйона

Перегляди: 2122

Кіровоградська обласна рада провела тендер з перевезення посадових осіб обласної ради, очікувана вартість послуг становить 1 млн грн.

Про це з посиланням на електронну систему Prozorro повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідно до тендерної документації, облрада замовила перевезення чотирма легковими автомобілями (один седан D-класу та три седани С-класу), а також двома пасажирськими мікроавтобусами.

Як і торік, договір з надання послуг на перевезення укладений з обласним комунальним навчально-курсовим комбінатом «Аграрник». За умовами договору від 30 березня, вартість 1 години роботи автотранспорту складає 114,30 грн, вартість 1 кілометро-пробігу - 10,50 грн.

Для перевезення посадових осіб Кіровоградської облради будуть використовуватися автомобілі Toyota Camry 3,5, Renault Megane, Nissan X-TRAIL, Volkswagen Passat та мікроавтобуси Renault Traffic і ГАЗ-22171. У якості підмінного автотранспорту - Subaru Legacy, Opel Vectra та КАВЗ 685М.

Умови використання автомобілів:

• автомобілі повинні бути в розпорядженні Замовника протягом робочого дня (з понеділка по п’ятницю включно, відрядження, робота у вихідні та святкові дні – за окремим замовленням);

• автомобілі використовуються за ненормованим графіком;

• колір автомобілів – одного відтінку без рекламних та інших наліпок;

• наявність кондиціонеру або клімат-контролю;

• автомобілі повинні бути технічно-справні та підготовлені до експлуатації;

• забезпечення черговим автомобілем з 17:00 до 22:00 в робочий день та з 8:00 до 17:00 у вихідний.

Під час аудиту комунальних підприємств, який проводить Кіровоградська обласна рада, голова ради Сергій Шульга жорстко розкритикував діяльність КП «Аграрник». За його словами, керівництво «Аграрника» надавало фермерам у користування техніку без відповідних договорів та документів, тобто просто клало отримані гроші у свою кишеню. На початку березня Миколу Мармаза звільнили з посади директора, а керівником КП призначили Валентина Воротнюка.