Журналісти з Кропивницького запустили телетижневик про зміни в суспільстві

Перегляди: 807

Автор відеоблогу «Погляд» Андрій Богданович та ведуча ток-шоу «Просто - не просто» на телеканалі «Вітер» Дарина Романська нині працюють у тижневику «Pro Зміни».

«Це тижнева програма на соціальну тематику. Ми говоримо про успішні кейси громадських організацій, які реалізують суспільно важливі проєкти в регіонах», - розповіла CBN Дарина Романська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми зацікавлені в тому, щоб глядачі бачили позитивні зміни, ділилися досвідом, брали приклад з успішних організацій. Місія - створити ком’юніті, яке небайдуже і прагне до змін», - додала вона.

[caption id="attachment_94154" align="aligncenter" width="640"] Ольга Тетенич, Андрій Богданович і Дарина Романська. Фото з Facebook[/caption]

Завдяки платформі обміну контентом Media Change Ukraine програма «Pro Зміни» виходить на 30 регіональних телеканалах, у тому числі й на «Вітрі». В ефірі телеканалу «Вітер» тижневик можна подивитися о 23:30 щочетверга з повторами о 18:30 в суботу та 9:30 у понеділок.

«Це універсальний контент для кожного регіону, бо громадські ініціативи, про які йдеться в програмі, реалізуються в різних куточках України, - йдеться на Facebook-сторінці Media Change Ukraine. - Авторська команда проєкту - це журналісти, медіаексперти та громадські діячі, які аналізують якість змін в житті нашого суспільства.

Крім актуальних тем, тут добре пропрацьована й телевізійна складова - картинка, студія, розподіл рубрик і тем. Перша програма була присвячена медіаграмотності й протидії фейкам, друга - гендерній рівності».

Через участь Андрія Богдановича у новому проєкті «Погляду» на CBN поки не буде.

Тижневик «Pro Зміни» виходить за підтримки USAID та IRI.