У Кропивницькому обрали королев міста й області (фото)

Перегляди: 7895

Регіональний конкурс краси «Королева Кропивницького-2021» відбувся в обласному центрі.

Дійство проходило у залі обласної державної філармонії за підтримки управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, передає прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього дня громадська організація «Школа естетичного виховання «Модельна агенція РІМО» відзначила 30-річчя від дня заснування.

Заступник міського голови Сергій Колодяжний привітав конкурсанток та головного режисера вечора – дизайнера, переможця багатьох телевізійних шоу, голову модельної школи «РІМО» Олександра Працкова - з яскравою подією у житті міста.

Вітали «РІМО» з ювілеєм солісти обласної філармонії, зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта», хореографічний ансамбль «Олена». Юні моделі демонстрували одяг від дизайнера Олександра Працкова.

За підсумками оцінок журі, Дар'я Суржик отримала титул «Королева Кропивницького-2021». «Королевою Кіровоградщини-2021» стала Яна Гавриленко.

І віце-королевою Кропивницького-2021 обрали Анну Раскевич, ІІ віце-королевою - Дар’ю Гусєву, ІІІ віце-королевою - Марину Аулину.