Мер Кропивницького просить містян не виходити з дому

Перегляди: 10803

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович просить жителів міста лишатися вдома та без зайвої потреби не відвідувати людні місця.

Своє звернення він оприлюднив у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дописі, зокрема, сказано: «Ранок суботи, а я про дуже болюче. Вчора головна інфекціоністка міста Ірина Панченко розповіла про поточний момент з коронавірусом. Він не є легким. В лікарнях дуже багато хворих, які потребують постійної кисневої підтримки».

«Тому прошу вас, у вихідні, що розпочалися, бути вдома, без зайвої потреби не відвідувати людні місця. За можливості не їздити в громадському транспорті. Дослухайтесь до мене самі, розкажіть друзям, близьким і рідним. Жорстко дотримуйтесь усіх карантинних вимог», - написав Райкович.

«Дорогі мої містяни, кожне таке моє звернення до вас – це теж надія на вашу свідомість. В місті дуже багато нагальних проблем: ремонтів, будівництва, модернізацій комунального господарства, але найперше – це охорона здоров’я. Все потерпить, почекає, тільки не ваші життя», - резюмував міський голова.