Контрабанда деревини з Кіровоградщини: у керівниці лісового господарства області вилучили записники

Перегляди: 5565

У начальниці Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко під час проведення слідчих дій вилучили особисті записники.

Про це вона повідомила кореспонденту CBN, коментуючи інформацію СБУ про затримання на Кіровоградщині великої партії контрабандної деревини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мені поки що нічого невідомо. Ця інформація, та, що в ЗМІ пройшла, то вона трохи не відповідає дійсності, стосовно чорної бухгалтерії, бо вилучили три моїх записники всього-навсього, щоденники, там, де я кожен день записую. Зараз ідуть слідчі дії. Висновки робити на сьогоднішній день можна тільки, знаєте, після експертних висновків і доказової бази. А доказова база буде по результатах рішення суду. Лісгосп (деревину, — Ред.) відправляв офіційно, він платить податки, робить надходження безпосередньо. Офіційні контракти, офіційний вимір якості, офіційна ціна. У нас найкращі показники по переробці в галузі по Україні. Тому говорити про такі речі — це трохи завчасно, я так вважаю. Я розумію, є правоохоронні органи, вони роблять свою роботу. Хай роблять. Ніхто ж не проти», — наголосила Наталія Ревенко.