У Кропивницькому планують відкрити 55 профільних класів

Перегляди: 577

Два місяці залишається до закінчення навчального року, але управління й заклади освіти Кропивницького розпочали підготовку до навчального року 2021-2022.

Про це повідомила начальниця управління освіти міської ради Кропивницького Лариса Костенко під час брифінгу сьогодні, 6 квітня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Особливу увагу ми приділяємо саме відкриттю профільних десятих класів за напрямками, які обирають наші учні. При відкритті профілів заклади освіти враховують матеріально-технічну базу, кадрове забезпечення у закладі освіти, побажання наших батьків і дітей. Маючи набір із 15 напрямків, наші учні зможуть обрати для себе саме той напрямок підготовки, який їм допоможе вступити у ВНЗ і здобути якісну освіту. Ми готові 1 вересня відкривати 55 класів у 23-х закладах освіти, де наші дітки зможуть здобувати профільну освіту», – наголосила Костенко.

Лариса Костенко просить учнів серйозно віднестися до вибору свого подальшого навчання.

Нагадаємо, що вже другий рік працює платформа «Електронна реєстрація у 10-ті профільні класи», на якій учні 9-х класів можуть обрати для себе профіль навчання.