Власниця квартири в Кропивницькому, де обвалилося перекриття, заплатить за ремонт у будинку

Перегляди: 1077

Будинок по вулиці Яновського, 159, у Кропивницькому повністю готовий до початку відновлювальних робіт.

Про це повідомив заступник міського голови Кропивницького Олександр Вергун під час брифінгу сьогодні, 6 квітня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2021/03/29/prokuratura-vidkryla-kryminalne-provadzhennya-cherez-obval-perekryttya-dahu-bagatopoverhivky-v-kropyvnytskomu/

Станом на сьогодні вивезли сміття, обвалені панельні перекриття та розвантажили підлогу на п’ятому поверсі.

«Власниця зруйнованої квартири готова компенсувати мешканцям третього та четвертого поверхів ті ремонтні роботи, які необхідно виконати, щоб привести їхнє житло в минулий стан, - сказав Вергун. - Сподіваюсь, що за два тижні ми зробимо проєктно-кошторисну документацію по відновленню. До кінця квітня підрядна організація розпочне роботи. Орієнтовний термін виконання робіт - до кінця літа. Поки що говорити про вартість зарано, тому що проєкту на сьогоднішній день немає. Замовлення проєктанту вже надано, він зараз займається його розробленням. Також буде виконана експертиза цього проєкту, далі можна буде вже сказати про суму і види робіт, які там будуть виконуватися».

За висновками експертів, які працювали за цією адресою, демонтувати перекриття між четвертим та п’ятим поверхами не треба.

Нагадаємо, 28 березня під час ремонту в багатоповерхівці на вулиці Яновського, 159, обвалилися плити перекриття.