Колишній кінотеатр «Мир» у Кропивницькому стане простором мистецтва і розвитку (фото)

Перегляди: 9809

Громадський простір Krop:hub планує «оживити» колишній кінотеатр «Мир» у Кропивницькому.

Про це CBN повідомила співзасновниця Krop:hub Катерина Колтунова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Саме приміщення та літній майданчик біля нього, за її словами, будуть об’єднані під форматом «Атмосфера mіr2.0». Це буде «простір мистецтва і розвитку, який стане платформою для об’єднання спільноти».

«Зараз там тривають ремонтні роботи, облаштування території. Плануємо проводити освітні заходи, майстер-класи, воркшопи, розважальні та корисні івенти тощо», - розповіла Катерина Колтунова.

Літній майданчик розмістять обабіч кінотеатру. В самому ж приміщенні обладнають зону снеків. Другий поверх, можливо, будуть використовувати під фотосесії та для разових заходів.

«Це літо буде тестовим - побачимо, як містяни реагують. А загалом хочемо створити спільноту, в членів якої будуть спільні цінності. Власник дав нам територію, а ми, сподіваюся, наповнимо її життям і енергією», - сказала Катерина Колтунова.

Вона зазначила, що відкриття планують на кінець травня. За деталями варто слідкувати у соціальних мережах. Літній майданчик працюватиме щоденно, графік буде відомий наприкінці травня.

«Атмосфера mіr2.0»у соцмережах: Facebook, Instagram.