У Кропивницькому урочисто провели до лав ЗСУ кількадесят молодих призивників (фоторепортаж)

Перегляди: 1495

52 призовники з Кіровоградщини відправили на військову службу з обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Кропивницькому сьогодні, 7 квітня.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У нас вже трете відправлення призовників на цьому тижні. Сьогодні в строю стояло 95 осіб, але із них тільки 52 йдуть у військо, а інші — завтра. Ми комплектували команди до частин спеціального призначення, Національної гвардії і зв'язку. Вони проходитимуть службу у місті Васильків Київщини, у Вінниці та Вінницькій області.

Ми призиваємо на військову службу юнаків у віці від 18 до 27 років. Тих, кому 18-20, беремо за власним бажанням або даємо можливість підготуватися до Збройних Сил трішки краще», — розповів військовий комісар обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ярослав Кучер.

На призові також були присутні батьки та рідні, які прийшли підтримати та провести своїх хлопців.

«Моєму сину 18 років. Він їде в місто Гайсин на Вінниччину. Дуже важко відпускати його саме як матері, адже він наша єдина дитина і ми вперше це проходимо. Я розумію, що зараз ті часи, коли варто переступити через якісь свої бажання і відпустити сина. Від нього, я жодного разу не чула, що він не хоче йти в армію або сумнівається», — поділилася мати одного з призовників Ольга Зайцева.

Всі присутні юнаки мотивовані, йдуть служити за власним бажанням й розуміють, що перед ними стоять два завдання: навчитися належним чином військовій справі та відслужити визначений термін.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN