У Кропивницькому показали, якою діти бачать природу навколо себе (фото)

Перегляди: 1135

Сьогодні, 12 квітня, в Орхуському центрі екологічної інформації ОУНБ ім. Дмитра Чижевського розпочала роботу фотовиставка робіт юних натуралістів Кіровоградщини, які взяли участь у Всеукраїнському юнацькому фестивалі «В об’єктиві натураліста-2021», передає кореспондент CBN.

Фестиваль має 20-річну історію, і цього року його темою стало збереження біорізноманіття на нашій планеті.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В обласному етапі фестивалю взяли участь діти та підлітки з більш ніж 20 районів області, які переймаються проблемами екології та вивчають процес, що відбуваються в природі у результаті людської діяльності.

Організацію заочного регіонального етапу фестивалю взяв на себе обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

До участі у fotovideofest’і натуралісти надіслали понад 60 цікавих робіт про свою дослідницьку та природоохоронну діяльність, проведену з червня минулого року. Оцінювали твори у кількох номінаціях.

Роботи переможців, зокрема світлину вихованки фотовідеостудії «Пошук» Суботцівського центру дитячої та юнацької творчості Уляни Бондар, направили до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді для участі у всеукраїнському етапі.