Як на Кіровоградщині проходитиме ЗНО в умовах карантину

Перегляди: 644

Про те, як проходитиме ЗНО-2021 на Кіровоградщині, «УЦ» детально розповів директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолій Анісімов.

Він наголосив на тому, що ЗНО відбуватиметься в карантинних умовах: «Кожен учасник оцінювання в першу чергу має пройти термометричний контроль. На пунктах тестування чергуватимуть один або два медичних працівники, які проводитимуть термометрію та зовнішній огляд учасників тестування та персоналу. Якщо медики помітять ознаки респіраторних захворювань, наприклад, почервоніння очей, носа, кашель тощо, то до пункту тестування учасника не допустять, а в протоколі зроблять відповідний запис. Якщо ж потім учасник пред’явить довідку про звернення до лікаря, то він зможе взяти участь у додатковій сесії тестування. Кожен пункт буде забезпечено достатньою кількістю дезінфікуючих засобів: антисептиками, милом, рушниками. Маски в кожного з учасників мають бути обов’язково, тому що ними ми не забезпечуємо. Окрім тих випадків, якщо власна маска учасника якимось чином зіпсувалася чи загубилася. Бажано мати при собі дві маски, які комфортні саме вам, тому що є предмети, тестування з яких проходить протягом 3 годин, і через 1,5 години маску необхідно буде замінити».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2021/04/12/yak-prohodytyme-zno-2021-na-kirovogradshhyni/