Кропивницькі школярі подякували спецпризначенцям з 3-го полку імені князя Святослава Хороброго (відео)

Перегляди: 673

Відео для військових 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго підготували учні школи №34 в Кропивницькому.

Про це повідомляє CBN з посиланням на facebook-стoрінку військового підрозділу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Слова підтримки та вдячності тим, хто боронить нашу країну на Сході, висловили 7 дітей. Це учні початкових, шостих та восьмих класів. Звернення та побажання захисникам діти писали разом з батьками. Такі ролики створюють систематично, каже заступниця директора з виховної роботи Світлана Литвин.

«Ідея створити таке відео, можна сказати, прийшла спонтанно і не спонтанно, тому що кожен день, коли дивишся новини, який жах твориться по нашому східному кордону і не тільки східному, а й південному. І там люди: наші військові хлопці, дівчата, мами й тата наших учнів, брати, сестри. Якось захотілося їх підтримати», — розповіла Світлана Литвин.

Віктор Ануфрієв, директор НВК №34 «Сучасник», наголосив:

«Ми вирішили дистанційно зробити такий невеличкий ролик, який би зігрів душу, підтримав наших військових, щоб вони знали, що їх люблять, чекають і на них сподіваються».