Кропивничанин здобув другу перемогу на чемпіонаті світу з боксу

Перегляди: 2529

У польському місті Кельце проходить чемпіонат світу з боксу серед молоді.

Цей турнір зібрав 487 атлетів з 66 країн світу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У складі української команди у ваговій категорії 64 кг виступає кропивничанин Бозорбой Матякубов. Вчора в своєму першому поєдинку учень Вадима Саласенка за явною перевагою в другому раунді здолав швейцарця Каллума Кейна Метьюза. А сьогодні вихованець кропивницької ОСДЮШОР-2 проводив бій із болгарином Красіміром Джуровим.

Більш потужний суперник українця у першому раунді йшов вперед і справив краще враження на всіх арбітрів. Всі судді віддали перевагу болгарському боксеру. У другій трихвилинці Бозорбой Матякубов активізувався, став частіше влучати й змусив суперника захищатися й притримувати руки нашого земляка. Джурову рефері навіть виніс попередження.

Після другого раунду рахунок зрівнявся, адже всі судді побачили перевагу кропивничанина. Ну а в третій трихвилинці наш Бозорбой диктував конкуренту свої умови, діяв упевнено й влучно. Часом болгарин уникав бою.

Після фінального гонгу всі арбітри зафіксували відчутну перевагу українця, який на всіх суддівських картках переміг з рахунком 29:27.

Отже, Бозорбой Матякубов здобув другу перемогу на молодіжному чемпіонаті світу й вийшов до чвертьфіналу.