Петрівський «Інгулець» розійшовся «сухим» миром із львівським «Рухом» (фото)

Перегляди: 623

У матчі 22-го туру Української Прем’єр-Ліги петровський «Інгулець» в Кропивницькому приймав львівський «Рух», інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Львів’нам потрібна була лише перемога, адже інші аутсайдери УПЛ – «Минай» та ФК «Львів» свої поєдинки в цьому турі сенсаційно виграли. Та й «Інгулець», який від небезпечної зони відірвався лише на три очки, не мав права програвати.

Тож, гра вийшла жорсткою та безкомпромісною з великою кількістю боротьби й мінімумом небезпечних моментів. Хоча перший тайм був цікавим. Вже на 10-й хвилині, після невдалих дій Синьогуба й удару Білого, голкіпер петрівчан виніс м’яч із власних воріт, як здалося вже із-за лінії, але арбітр Олексій Новохатній голу не зафіксував.

Далі небезпечні удари від Синьогуба та Козака змусили похвилюватися вболівальників гостей. Та в першому моменті вдало зіграв воротар «рухівців» Бандура, а в другому – м’яч розминувся зі стійкою воріт.

А на 31-й хвилині господарі поля самі «привезли» собі пенальті. Це Салем у простій ситуації, коли нічого не віщувало неприємностей, збив Климчука. Та сам же постраждалий «вибачив» петрівчан, пробивши з «позначки» повз ворота.

Більше загроз воротам обох команд вболівальники на стадіоні «Зірка» та телеглядачі не побачили. Отже, перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Не змінився рахунок і по перерві. Гості були більш наполегливішими, але створити дійсно щось серйозне біля воріт «Інгульця» підопічним Івана Федика так і не вдалося. Господарі ж вирішили, що краще нічийна «синиця в руках» й досягли свого. Тож, матч завершився, в цілому, закономірною «сухою» нічиєю – 0:0.

Після 22-го туру «Інгулець» зберіг за собою десяту сходинку турнірної таблиці, маючи в своєму активі 20 очок. А «Рух» залишився на останньому 14-му місці з 17 очками. ФК «Олександрія», який у п’ятницю поступився ФК «Львів» (3:1), посідає сьоме місце з 26 очками.

А доля чемпіонського титулу, схоже, визначилася в суботу в поєдинку між «Шахтарем» і київським «Динамо». Кияни перемогли «гірників» із рахунком 1:0 і збільшили свою перевагу над донеччанами до 10 очок. Тепер, у наступному турі, в матчі с «Інгульцем» київські динамівці, в разі перемоги, можуть офіційно оформити чемпіонське звання.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN