Справа про корупцію щодо найбагатшого нардепа Кіровоградщини: суд не побачив порушень

Перегляди: 786

Печерський районний суд Києва своєю постановою закрив провадження у справі про адміністративне правопорушення відносно народного депутата Олега Воронька за ч. 2 ст. 172-4 КУпАП у зв’язку з відсутністю події та складу адміністративного правопорушення.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як з’ясувалося під час судового засідання, 29 жовтня 2014 року Олега Воронька звільнили з посади директора ТОВ «Інстант Фудс Груп», а 3 листопада 2014-го керівником ТОВ призначили іншу особу. Згідно з п. 3 протоколу зборів учасників ТОВ «Інстант Фудс Груп», перереєстрація в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відносилась до компетенції нового директора. Таким чином, Олег Воронько фактично не мав можливості припинити повноваження члена товариства.

Нагадаємо, нардепа підозрювали у порушенні «встановлених законом обмежень щодо входження до складу правління, інших виконавчих чи контрольних органів, чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку».