В Олександрії продовжують ремонтувати дороги

Перегляди: 454

Асфальтування доріг залишається одним із пріоритетних завдань міської влади Олександрії.

Про це наголошується у повідомленні прес-служби міськради, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом останніх тижнів частковим ямковим ремонтом охоплено 12 вулиць, серед яких Першотравнева, Покровська, Гагаріна, Григорія Усика, Анатолія Кохана, Садова, Братська, Перспективна, провулок Привокзальний та проспект Соборний.

Наразі відповідні роботи ведуться на вулицях Кременчуцькій, Шкільній, Культурній та Козацькій. Асфальтування доріг може призупинятися за несприятливої погоди, але відновлюється одразу із настанням теплих сонячних днів.

Незабаром плануються фрезерування та поточний ремонт шляхової мережі по вулицях Студентській, Пушкіна, Григорія Сокальського, Чубаря та ін.

Окрім того, на одній з останніх сесій міської ради депутати проголосували за виділення 741 тис. грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації для капітального ремонту ділянок доріг у віддалених мікрорайонах міста. Загальна протяжність шляхів, які планується капітально відремонтувати у найближчі два роки, складає вісім км.