Кропивницький суддя купив спорткар і ледь «не забув» його задекларувати

Перегляди: 1363

Суддя Ленінського районного суду Кропивницького Владислав Драний 12 грудня 2020 року придбав швидкісний фастбек Kia Stinger вартістю 781 тисяча гривень.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повідомлення про суттєві зміни до НАЗК Владислав Драний надіслав лише 4 січня 2021 року, тобто через 23 дні замість встановленого законом 10-денного терміну. У разі відсутності у судді поважних причин або наявності відповідних пояснень цей факт може свідчити про несвоєчасну подачу повідомлення про суттєві зміни у майновому стані після, тобто порушення вимоги статті 52 Закону України «Про запобігання корупції». Відповідальність за вказане правопорушення передбачено частиною першою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Kia Stinger прозвали найбільш спритним та динамічним автомобілем за всю історію компанії. Зовні – це стильний спорткар, під капотом якого потужний 2-літровий (або 3,3 л) двигун з восьмиступінчастою автоматикою.

На офіційному сайті Kia вартість Kia Stinger стартує з 951 320 гривень.