На Кіровоградщині сільрада купила за 349 тисяч автівку після ДТП

Перегляди: 7515

Соколівська сільрада придбала Ford Escape вартістю 349 000 гривень, повідомляє кореспондент CBN з посиланням на електронну систему закупівль Prozorro.

За даними тендерної документації, автомобіль - 2015 року випуску, був у використанні, пробіг - 145 тисяч кілометрів. Саме цей Ford Escape (VIN код 1FMCU0F74GUB88039) 16.09.2020 купили на страховому аукціоні IAAI-Insurance, фінальна ставка становила $2750.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Більшість машин на американських страхових аукціонах пошкоджені в результаті ДТП. Продати їх після аварії всередині штату проблематично, тому їх продають в інші країни, у томи числі й в Україну.

Не став винятком й Ford Escape для керівництва Соколівської сільської ради. За допомогою сервісу Bidfax.info можна побачити, що після лобового зіткнення у автомобіля були пошкоджені капот, бампер, обидві фари, а також спрацювала подушка безпеки.

Після ввезення у країну автомобіль відремонтували та виставили на продаж на Auto.ria як такий, що не потрапляв у ДТП.

На Auto.ria вартість цього Ford Escape - 333 тисячі гривень, у той час як Соколівська сільрада купила його за 349 тисяч. Враховуючи технічні характеристики, вказані у тендерній документації (модель, марка авто, рік випуску, колір, об’єм двигуна та пробіг), йдеться саме про цей автомобіль.