Юнака, який підозрюється у спробі дати хабара кропивницькому копу, відпустили під домашній арешт

Перегляди: 827

У Ленінському районному суді Кропивницького сьогодні, 22 квітня, обрали запобіжний захід підозрюваному в спробі дати хабар поліцейському, передає кореспондент CBN.

Віталію Замостіяну інкримінували адміністративне правопорушення, що передбачає 850 гривень штрафу. Водночас він підозрюється у правопорушенні за статтею 369 Карного кодексу України: під час слідства спробував дати працівнику поліції 5000 гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суддя Олена Лук'янова заслухала клопотання сторін захисту та звинувачення. Враховуючи щире каяття підозрюваного у своїх діях, навчання у коледжі, участь в АТО та наявність чотирьох дітей у родині, суддя Олена Лук'янова прийняла рішення про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, оперативники внутрішньoї безпеки спільнo з пoліцейськими Кірoвoградщини затримали чoлoвіка, який нібито за закриття кримінальнoгo прoвадження запрoпoнував пoсадoвцю крoпивницькoї пoліції грoшoву винагoрoду.

Подробиці розгляду справи та обставини невдалого хабара - найближчим часом на сайті CBN.