Петрівський «Інгулець» не склав конкуренцію київському «Динамо» в чемпіонському матчі

Перегляди: 921

В рамках 23-го туру Української Прем’єр-Ліги команда Сергія Лавриненка на виїзді зіграла з київським «Динамо».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кияни у разі перемоги в цьому поєдинку гарантували собі чемпіонський титул. І долю зустрічі підопічні Мірчі Луческу вирішили вже в перші двадцять хвилин. Вже на четвертій хвилині, після подачі з правого флангу в штрафний майданчик, Ілля Забарний головою в падінні пробив Володимира Кринського. За десять хвилин після ще одного стандарту відзначився Артем Бесєдін – 2:0.

Після цього динамівці трохи заспокоїлися, але моменти біля воріт суперників продовжували створювати. Але з реалізацією не все виходило. Та й голкіпер «Інгульця» в декількох епізодах зіграв здорово. Що ж стосується гостей то вони, швидко пропустивши, так і не оговталися.

Петрівчани залишили без роботи захист та воротаря киян Георгія Бущана. Тож, на перерву команди пішли за рахунку – 2:0.

У другому таймі хлопці Луческу грали на класі та куражі. Як не виручав Кринський свою команду, але ще тричі воротареві гостей довелося витягати м’яча з сітки власних воріт. Двічі відзначився Віктор Циганков. Перший гол найкращий бомбардир динамівців забив, зігравши на добиванні, після того, як Кринський відбив постріли головою Беседіна та Буяльського майже впритул. А в другому епізоді Циганкову, після дальнього удару допоміг рикошет від голови захисника. Ну а крапку в цьому «золотому» для «Динамо» матчі поставив ударом головою після кутового Денис Попов – 5:0.

Після фінального свистка відбулося нагородження чемпіонів України. Кияни здобули золоті нагороди після п’ятирічної перерви. Після сьогоднішньої поразки «Шахтаря» від ФК «Олександрія» відрив киян від «гірників» склав 13 очок. А майже впритул до «Шахтаря» наблизилися луганська «Зоря», яка перемогла «Олімпік» - 2:1 та за втраченими очками поступається команді Луїша Каштру лише 1 очком. ФК «Олександрія» посідає сьоме місце, відстаючи від «Зорі», яка йде третьою, на 12 очок. 

Петрівський «Інгулець» , який має в своєму активі 20 очок, опустився на 12-те місце. «Минай», що посідає останню 14-ту позицію, петрівчани випереджають лише на два пункти. Тож, останніх трьох турах, боротьба за бронзу, місця в єврокубках та збереження прописки в елітному дивізіоні в буде відчайдушною.