«Нафтогаз» оголосив фіксовану ціну на блакитне паливо до 30 квітня 2022 року

Перегляди: 1276

Річний тарифний план від ГК «Нафтогаз України» має назву «Фіксований», ціна на блакитне паливо у ньому дорівнює 7,96 грн/куб. м з ПДВ без вартості розподілу (доставки).

Про це повідомляється на офіційній сторінці «Нафтогазу» у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дописі, зокрема, сказано: «У травні наша команда зосередилася виключно на річному тарифному плані, щоб забезпечити своїм клієнтам вигідну ціну на газ протягом року та запропонувати зрозумілі умови. Нагадуємо, "Фіксований" тарифний план не передбачає жодних передплат. Як і раніше, клієнти сплачують лише за спожитий об’єм газу за фіксованою ціною до 25 числа кожного місяця. Новий тарифний план доступний для отримувачів пільг та субсидій. Річні тарифні плани – це ринковий спосіб забезпечити населенню страховку від сезонних цінових коливань, які клієнти відчували, наприклад, минулого року. Нові тарифні плани захищають населення, але при цьому зберігають конкуренцію та ринку газу».

Відповідно до Постанови НКРЕКП, усі постачальники з 1 травня 2021 року автоматично переводять клієнтів на нові річні тарифні плани. Тобто оголошені сьогодні ціни будуть діяти протягом 12 місяців – до 30 квітня 2022 року.