Фонд Сергія Кузьменка і депутат міськради Олександрії купили військовим авто (фотофакт)

Перегляди: 1204

В/ч А3892 придбала авто «Нива» за сприяння фонду Сергія Кузьменка «Турбота» та депутата міської ради Олександрії Андрія Давидовського.

Про це у Facebook повідомив військовослужбовець в/ч Андрій Маркір’єв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Висловлюю найщиріші слова вдячності меру нашого міста Кузьменку Сергію Анатолійовичу та фонду "Турбота" за допомогу моєму підрозділу, також хочу подякувати Андрію Давидовському за підтримку, волонтерам нашого міста і всім мешканцям, що вірять у армію і нашу перемогу», - написав він.

Раніше міський голова Олександрії Сергій Кузьменко повідомляв: «Я зустрівся із військовослужбовцем цієї частини, жителем Олександрії Андрієм Маркір’євим. Він повідомив, що авто коштує близько 60 тисяч гривень. У цьому батальйоні служать близько 30 олександрійців. Нині бійці знаходяться в самому пеклі передової, тому транспорт їм життєво необхідний. Це вже друге авто, на яке збирають кошти військові. На першу "Ниву" допомогли зібрати волонтери та небайдужі олександрійці».