Кіровоградська облрада подала до суду на свою колишню газету

Перегляди: 1209

Кіровоградська облрада вимагає в суді від газети «Народне слово» розірвати договір оренди та повернути у користування обласної ради приміщення, в якому розташована редакція, через несплату орендної плати та порушення умов договору.

Як прокоментувала журналісту CBN головна редакторка газети «Народне слово» Оксана Гуцалюк, «ми справно платимо оренду, просто в нас змінилася структура, утворили нове ТОВ, яке займається виключно фінансовою діяльністю. На підтвердження оплат є акти виконаних робіт, підписані представниками позивача».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Комунальне підприємство обласної ради «Регіональний центр розвитку послуг», яке є позивачем, у своїй заяві до суду звинувачує редакцію у порушенні умов договору оренди та вимагає сплати боргу, розірвання договору та виселення редакції з орендованого приміщення. Чинний нині договір оренди закінчується у 2032 році.

До реформування комунальних засобів масової інформації газета «Народне слово» належала Кіровоградським обласним раді та державній адміністрації.

Редакція СBN підтримує колег та сподівається на мирне вирішення проблеми, яке б задовольнило обидві сторони.