«Інгулець» переміг «Львів» і зберіг місце в еліті (фото)

Перегляди: 659

У матчі 25-го туру Української Прем'єр-Ліги петрівський «Інгулець» на стадіоні «Зірка» в Кропивницькому приймав ФК «Львів».

Львів'яни, після того, як команду очолив Анатолій Бессмертний, заграли потужно й піднялися із зони вильоту в середину турнірної таблиці. Отже, всі турнірні завдання на цей сезон гості вирішили. «Інгулець» у минулому турі зробив важливий крок по збереженню міста в еліті, перегравши донецький «Олімпік». Хоча теоретичні шанси випередити петрівчан конкуренти мали.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Матч розпочався майже без розвідки й м'яч майже не затримувався в середині поля. Атака змінювалася атакою. Й за такої динамічної боротьби першими відзначилися господарі. На 11-й хвилині Младен Бартулович отримав передачу від партнера в середині поля, пройшов до штрафної й потужно пробив метрів із 19-ти. Голкіпер гостей Орест Костик зреагувати не встиг і м'яч опинився в сітці - 1:0.

Такий розвиток подій не влаштовував львів'ян, які пішли вперед. Захист та воротар господарів Володимир Кринський запрацювали на повну потужність. А в одному з епізодів петрівчан врятувала поперечка. Хоча в обороні хлопці Сергія Лавриненка не відсиджувалися й самі створили декілька моментів біля воріт Костика. Та забити суперникам не вдалося. Отже, на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Інгульця» - 1:0.

У другому таймі характер протиборства не змінився. Обидві команди боролися за ініціативу й намагалися віднайти свій гольовий шанс. У петрівчан непогану можливість мав Артем Щедрий, який по перерві замінив Младена Бартуловича. Хавбек господарів здійснив швидкісний рейд лівим флангом, увірвався в штрафну та пробив. М'яч пройшов поруч із ближньою стійкою. Гості загрожували воротам Кринського переважно після стандартів, але без особливого успіху. На 62-й хвилині в петрівчан пройшла атака правим флангом із пострілом у воротарський. Але захисники завадили Сітчінаві пробити. На 76-й хвилині у ближній кут метрів із 17-ти «стріляв» Щедрий - трохи невлучно.

На останніх хвилинах гості намагалися щось вигадати біля воріт Кринського, але захист господарів діяв надійно. Та на 88-йхвилині львів'яни заробили дуже небезпечний штрафний на лівому фланзі. Та боротьбу на другому поверсі виграли петрівчани. Усі намагання команди Анатолія Бессмертного врятувати матч не увінчалися успіхом. «Інгулець» виграв завершальний домашній поєдинок у цьому сезоні й зберіг місце в УПЛ на наступний сезон.

Фото: Ігор Філіпенко CBN.