Спортивний оглядач СВN та програма Sport UI отримали почесні нагороди Асоціації спортивних журналістів України

Перегляди: 1071

Сьогодні, в Києві, за підтримки ТМ Парі-Матч, відбулася церемонія Асоціації спортивних журналістів України «Найкращі спортивні медіа - 2020».

У Парі-Матч хабі зібралися спортивні зіркі України - дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан, олімпійська чемпіонка Юлія Джима, призери Олімпійських ігор Жан Беленюк, Ілля Кваша та Ольга Солодуха, призерка чемпіонатів світу Анастасія Меркушина, олімпійський чемпіон міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та найкращі спортивні журналісти нашої країни.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможців визначали в 22-х номінаціях. І серед них були такі відомі спортивні журналісти, як Валентин Щербачов, Сергій Савелій, Віктор Вацко, Дмитро Поворознюк, Володимир Мула, Євген Гресь та інші.

Приємно, що в номінації «Найкращі спортивні регіональні медіа»  перемогу здобула інформаційно -аналітична програма Юрія Ілючека SPORT UI, яка щотижня виходить в ефір на телеканалі «Вітер» та інтернет-порталі СВN.

Також спортивний оглядач СВN Юрій Ілючек, разом із метрами української спортивної журналістики Євгеном Карельським та Віктором Браницьким, отримав найвищу нагороду АСЖУ імені Ігоря Заседи «За честь і гідність в спортивній журналістиці».

Вітаємо нашого колегу із заслуженими ввсеукраїнськими відзнаками та бажаємо подальших творчих успіхів.