У Кропивницькому презентують результати соцдослідження про екологічні проблеми міста

Перегляди: 1740

13 травня 2021 року об 11:00 у CBN (Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх ТЦ «Реал») відбудеться прес-конференція, на якій презентують звіт за результатами соціологічного дослідження «Екологічні проблеми Кропивницького».

Громадська організація «Флора» запитала у людей, яку екологічну проблему потрібно вирішувати в першу чергу. Скласти рейтинг найбільш актуальних екологічних проблем, які непокоять жителів Кіровоградщини, допоміг соціолог Едуард Клюєнко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На конференції говоритимуть про:

  1. Топ-5 екологічних проблем Кіровоградської області, місце радону у цьому списку.
  2. Стан радонового забруднення Кіровоградської області у порівнянні з іншими регіонами України. Як на це реагують жителі області.
  3. Відбудеться презентація звіту за результатами соціологічного дослідження «Екологічні проблеми Кропивницького».

Спікери:

  • Едуард Клюєнко, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри філософії, політології та міжнародних відносин Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Керівник дослідницької ГО «Центрально-українська соціологічна лабораторія»;
  • Володимир Бочаров-Туз, керівник аналітично-дослідного центру;
  • Людмила Шестакова, виконавчий директор ГО «Флора».

До участі у прес-конференції запрошений Володимир Слінченко, начальник управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кіровоградської ОДА.

Громадська організація «Флора» запрошує представників медіа за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх ТЦ «Реал».

Початок реєстрації о 10:30. Акредитація за e-mail: ekoosvita@gmail.com.