Ексначальника управління освіти Світловодської міськради поновили на посаді (фото)

Перегляди: 1489

Кіровоградський окружний адміністративний суд поновив на посаді звільненого начальника управління освіти Світловодської міськради Геннадія Френкеля.

Про це повідомляє CBN з посиланням на рішення суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зокрема, адміністративний позов Геннадія Френкеля задовольнили частково. Суд визнав розпорядження світловодського міського голови Андрія Маліцького «Про звільнення Френкеля Г.Ю.» від 5.022021 року протиправним та зобов’язав поновити екскерівника на посаді начальника управління освіти виконавчого комітету Світловодської міськради з 3 березня 2021 року.

Разом із тим, за час вимушеного прогулу з 3.03.2021 по 13.05.2021 року з міської ради стягнули на користь Геннадія Френкеля середній заробіток у розмірі 45592,80 грн.

Втім, це рішення може бути оскарженим у Третьому апеляційному адміністративному суді в 30-денний термін з дня складання повного рішення.

https://cbn.com.ua/2021/02/08/miskyj-golova-svitlovodska-zvilnyv-dosvidchenogo-kerivnyka-osvity-toj-pozyvatymetsya-do-sudu-foto/