В Олександрії капітально відремонтують Новопразьке шосе (фото)

Перегляди: 1062

В Олександрії невдовзі розпочнеться капітальний ремонт Новопразького шосе.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На виконання цих робіт передбачене фінансування з державного і місцевого бюджетів. Загальна вартість ремонту – майже 40 мільйонів гривень.

Новопразьке шосе – важлива для жителів області автомобільна дорога. Це не лише сполучення між Олександрійською і Новопразькою громадами, а й відрізок резервної траси між Олександрією та Кропивницьким.

Тривалий час частину цього шляху в межах міста не ремонтували через невизначеність її підпорядкування. Мова йде про відрізок шосе протяжністю три кілометри від перехрестя з вулицею Героїв Сталінграду до вказівника «Олександрія» на трасі «Вербова Лоза».

Нарешті питання ремонту фактично вирішили. Останнє слово – за депутатами Олександрійської міськради.

«35,6 мільйонів гривень ми отримали з державного бюджету завдяки тим рішенням, які були прийняті ОДА і сьогодні на виконкомі. Сподіваюсь, завтра на сесії міської ради депутати також підтримають, що 3,6 мільйони ми дофінансовуємо з міського бюджету. Вже проведений тендер, переможець визначений. 21 травня буде підписаний договір. Сподіваємось, що на початку червня ці роботи розпочнуться і завершаться протягом літнього періоду», – наголосив перший заступник Олександрійського міського голови Юрій Гугленко.