Вперше в історії: ДЮФК «Олександрія-Аметист» вийшов до елітного дивізіону дитячо-юнацької футбольної ліги України

Перегляди: 1880

За тур до завершення чемпіонату Вищої ліги ДЮФЛ України перше місце в загальнокомандному заліку та путівку до елітної групи здобув Дитячо-юнацький футбольний клуб «Олександрія-Аметист».

Про це СВN повідомили у Кіровоградській обласній Асоціації футболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В чемпіонаті ДЮФЛ України в Вищій лізі участь взяли 40 команд з усієї країни. Чотири команди олександрійців зіграли у своїй регіональній групі 17 турів.

Суперниками наших юних футболістів були однолітки зі СДЮШО м. Черкаси, черкаського «Дніпра-80», ДЮСШ-1-Кривбас-84 м. Кривий Ріг, «Освіта» Херсон, ДЮСШ м. Херсон, ФК «Одеса», «Гірник» Кривий Ріг, «Зірка» Кропивницький, СДЮСШО м. Миколаїв.

Завдяки злагодженій роботі керівництва, тренерського складу та команд вперше в історії дитячо-юнацького футболу Олександрії місцевий клуб посів перше місце у своїй групі Вищої ліги. Таким чином, ДЮФК «Олександрія-Аметист» забезпечив собі участь у Еліт-Лізи в наступному сезоні.

Суперниками олександрійців стануть ровесники з київського «Динамо», донецького «Шахтаря», львівських «Карпат» та одеського «Чорноморця».