«Європейська Солідарність» ініціює врегулювання проблемних питань отримання житлових субсидій

Перегляди: 610

Фракція «Європейська Солідарність» направила керівництву Кіровоградської обласної ради звернення про проведення позачергового засідання депутатського корпусу обласної ради.

Про це повідомив керівник фракції «ЄС» в Кіровоградській облраді Сергій Коваленко, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Необхідність проведення сесійного засідання ми вбачаємо у ситуації, що склалася у зв'язку із впровадженням Кабінетом Міністрів з 1 травня нової системи призначення субсидій. На тлі карантинних заходів і падіння доходів громадяни масово йдуть до органів соціального захисту щоб подати документи. Створюються черги, панує нервова атмосфера при переоформленні субсидій. Встановлений Урядом порядок речей ніяким чином не сприяє суспільній стабільності», — наголосив Сергій Коваленко.

Політик підкреслив: «Європейська Солідарність» пропонує на сесії прийняти звернення до Кабінету Міністрів стосовно врегулювання проблемних питань оновленого механізму отримання житлових субсидій.

«Закликаємо депутатів, не зважаючи на партійну приналежність, підтримати нашу ініціативу. Важливішим є збереження життя і здоров'я наших громадян а також їх добробут, а не політичні уподобання. Закликаємо також депутатський корпус районних, міських, селищних і сільських рад Кіровоградщини розглянути це питання на позачергових засіданнях», — закликав Сергій Коваленко.