У Кропивницькому відбудеться прес-конференція Університету третього віку

Перегляди: 837

Соціальний проект з обміну досвідом «Міжнародний день скандинавської ходьби» на запрошення громадської організації Університету третього віку проведе акцію в Кропивницькому.

Прес-конференція з цієї нагоди відбудеться о 10:30 завтра, 18 травня, у прес-центрі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спікери:

  • Олександр Бодриченко, заступник директора департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформативної політики Дніпровської міської ради;
  • Фаїна Позднякова, голова громадської організації «Університет третього віку "Натхнення"»;
  • Ігор Єфименко, президент федерації скандинавської ходьби України, керівник та засновник першої в Україні школи скандинавської ходьби;
  • Сергій Колодяжний, заступник міського голови Кропивницького.

Про що поговоримо?

  • про захід «Міжнародний день скандинавської ходьби»;
  • про важливість обміну культурним досвідом між українськими містами на прикладі міст Кропивницький та Дніпро;
  • про діяльність Університету третього віку, роль навчання впродовж життя та підтримки подібних соціальних ініціатив з боку держави та соціально-відповідального бізнесу.

Університет третього віку – безкоштовний навчальний заклад для панів та панянок поважного віку. Основною метою університету є реалізація принципу навчання людей старшого віку впродовж усього життя та підтримка фізичних, психологічних і соціальних здібностей.

Напрямки лекційних занять: психологія, здоровий спосіб життя, правознавство, українознавство, політологія тощо. Спортивні направлення проєкту: оздоровча зарядка, заняття з китайської гімнастики «Плейстік», скандинавська хода, танцювальна фітнес-програма «Зумба», навчання танцям.

Захід проводиться за підтримки мережі супермаркетів «Файно Маркет». «Файно Маркет» - мережа супермаркетів, що налічує 96 магазинів в Кіровоградській і Черкаській області, має 25 власних пекарень, 11 піцерій, 32 грилів та понад 1550 співробітників. Це магазини від формату прилавкового типу до супермаркету, які активно розвиваються у Кропивницькому, Новоукраїнці, Новомиргороді, Малій Висці, Новоархангельську, Шполі та в багатьох селах.

10:30 18 травня, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).