Кропивничанин пробився на чемпіонат Європи з легкої атлетики

Перегляди: 1453

У Луцьку проходить командний чемпіонат України з легкої атлетики.

Ці змагання є черговим етапом підготовки наших провідних легкоатлетів до Олімпійських ігор у Токіо та відбором на командний чемпіонат Європи, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У секторі зі стрибків у висоту серед чоловіків за перемогу боролися 20 спортсменів. Кіровоградщину тут представляли відразу троє стрибунів. Антон Мокряк із особистим найкращим результатом цього сезону – 204 см – посів десяте місце.

А ось два інших учня Геннадія Здітовецького увійшли до трійки призерів. Олегу Дорощуку цього разу підкорилася висота 220 см. Кропивничанин лише за кількістю вдалих спроб поступився Вадиму Кравчуку, який став других із таким же результатом. Олег двічі штурмував 226 см в розрахунку на перемогу, але цього така висота нашому талановитому спортсмену не підкорилася.

А ось учаснику Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро Дмитрові Яковенку вистачило вдалого стрибка з першої спроби на 223 см для того, щоб посісти перше місце. Підопічний Геннадія Здітовецького здобув право представляти Україну на командному чемпіонаті Європи, який пройде 30 травня в Польщі.