Президент ФК «Олександрія» представив нового головного тренера клубу

Перегляди: 1576

Головним тренером ФК «Олександрія» став Юрій Гура, який до цього працював на тренерських посадах в Олександрії.

Нового очільника команди представив президент клубу Сергій Кузьменко сьогодні, 18 травня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Починається нова сторінка футбольного клубу. Ми вчора зустрілися з моїм гарним, добрим знайомим Юрієм Володимировичем <...> Я ухвалив рішення, що нову сторінку олександрійського футболу буде писати Юрій Володимирович Гура як головний тренер футбольного клубу "Олександрія"», - сказав Сергій Кузьменко.

«Ми ставимо собі амбітні завдання повернутися до п’ятірки кращих команд. Безперечно, будемо опиратися на досвід кращих гравців, які є лідерами нашої команди. Але в той же самий час стоїть завдання, що команда повинна ставати молодшою, в команду повинні приходити молоді амбіційні футболісти», - зазначив також він.

Юрій Гура, у свою чергу, пообіцяв виправдати довіру. «Постараємось, щоб молодь достойно виступала на футбольному полі й показувала достойний футбол», - заявив головний тренер ФК «Олександрія».

Нагадаємо, керівництво футбольного клубу «Олександрія» та головний тренер Володимир Шаран прийняли рішення про завершення співпраці.