Медики Кіровоградщини отримають 20 нових «швидких» (фото)

Перегляди: 1056

Кіровоградський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримає 20 нових автомобілів швидкої допомоги типу В, виготовлених компанією «Автоспецпром».

Про це CBN повідомили у прес-службі «Автоспецпрому».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ці «швидкі» – частина великого замовлення ДП «Медичні закупівлі».

[caption id="attachment_98612" align="aligncenter" width="640"] Screenshot[/caption]

«Швидкі» такого типу складають більшу частину автопарку системи екстреної медичної допомоги України і більшості європейських країн. Вони виїжджають на виклики найчастіше, тому мають у медичному салоні повний комплекс устаткування для надання основної медичної допомоги поза межами лікарні та безпечного перевезення пацієнтів. Зокрема, завдяки наявним у комплектації засобам дихальної підтримки вони підходять для транспортування хворих на коронавірус.

[caption id="attachment_98611" align="aligncenter" width="640"] Screenshot[/caption]

Усі автівки виготовлені на базі Citroen Jumper. Базове шасі, як і медичне устаткування, повністю відповідають стандарту ДСТУ EN 1789:2015 «Автомобілі швидкої медичної допомоги», що засвідчили під час процедури прийому-передачі машин представники ДП «Медичні закупівлі України», а також незалежні експерти.